Sprawdzamy pogodę dla Ciebie...
Karol Osiński
Karol Osiński | 
aktualizacja 

Nie żyje uczestnik "Kuchennych rewolucji". Lokal zakończył działalność

30

Nie żyje Sebastian Hebel, właściciel Gospody Kaszubski Polot i uczestnik "Kuchennych rewolucji". Mężczyzna zmarł 28 marca. Informację o jego śmierci przekazano na profilu restauracji na Facebooku. Lokal kończy działalność. Przedstawiciele TVN wspomnieli o zmarłym.

Nie żyje uczestnik "Kuchennych rewolucji". Lokal zakończył działalność
Nie żyje Sebastian Hebel, uczestnik "Kuchennych rewolucji" (Facebook)

Sebastian Hebel, znany z programu "Kuchenne rewolucje", w którym brał udział dwukrotnie, był właścicielem Gospody Kaszubski Polot w Czarnej Dąbrówce. Restauracja zyskała popularność po udziale w programie, gdzie Magda Gessler pomogła w jej przemianie. Niestety, 28 marca na profilu lokalu na Facebooku pojawiła się informacja o śmierci Hebla.

"Ze smutkiem i ogromnym żalem zawiadamiamy o śmierci właściciela Gospody Kaszubski Polot SEBASTIANA HEBEL. W związku z czym informujemy, że z dniem dzisiejszym Gospoda Kaszubski Polot przestaje funkcjonować" - napisano na Facebooku. Pod wpisem pojawiło się wiele komentarzy z wyrazami współczucia dla rodziny zmarłego.

Nie żyje Sebastian Hebel. Był uczestnikiem "Kuchennych rewolucji"

Sebastian Hebel zmagał się z otyłością i cukrzycą, co było poruszane w odcinku "Kuchennych rewolucji". Po wizycie Magdy Gessler, Hebel zadbał o swoje zdrowie, tracąc 10 kilogramów.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Zobacz także: Dowbor ujawnił, ile zarabiał na początku swojej kariery w mediach: "TO BYŁ SZOK". Nagle przed kamerą pojawiła się Koroniewska

Na Facebooku pojawiło się także wspomnienie o zmarłym od przedstawicieli programu "Kuchenne rewolucje".

Trwa ładowanie wpisu:facebook

O czym jest program "Kuchenne rewolucje"?

"Kuchenne rewolucje" to polski program telewizyjny typu reality show emitowany na antenie TVN od 2010 roku. Jego gospodynią jest Magda Gessler, znana restauratorka i celebrytka kulinarna. Format programu opiera się na pomocy restauracjom, które borykają się z problemami finansowymi, niską jakością usług lub brakiem klientów.

Każdy odcinek skupia się na jednej restauracji, której właściciele zgłaszają się po pomoc. Magda Gessler diagnozuje przyczyny kryzysu – analizuje menu, jakość dań, organizację pracy i podejście właścicieli oraz personelu. Następnie przeprowadza intensywne zmiany, wprowadzając nowe potrawy, zmieniając wystrój lokalu i poprawiając standardy obsługi. Kluczowym momentem programu jest finałowa kolacja, podczas której restauracja prezentuje odświeżone menu zaproszonym gościom.

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Które z określeń najlepiej opisują artykuł:
Wybrane dla Ciebie
Niespodziewane pożegnanie. Po 20 latach odchodzi z TVN24
Polski filmowiec spadł z dachu. Jest w śpiączce
Trudna krzyżówka dla miłośników jeździectwa. Sprawdź, ile haseł odkryjesz
Jak dobrze znasz kultowe polskie filmy i seriale? Sprawdź się w krzyżówce
Nie żyje Bruce Glover. Grał w Bondzie i u Polańskiego
Aktorka zatrzymana po kłótni z partnerem. Miało dojść do przemocy fizycznej
Zaliczyła spektakularną wpadkę w teleturnieju Polsatu. Teraz wygrała "Familiadę"
Oto wnuki słynnego Zenka ze "Znachora". Kim są Jakub i Piotr?
Schudła, ale nie jest szczęśliwa. Ponury wpis Kingi Zawodnik
Jak dziś wygląda skandalista Tomasz Jacyków? Nagle pojawił się w "TzG"
Nietypowa obietnica Skolima. Wiadomo, z czego teraz ma się wywiązać
Kurzajewski dopiął swego. Teraz ma się z czego cieszyć
Przejdź na
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem strony Kliknij tutaj, aby wyświetlić