Sprawdzamy pogodę dla Ciebie...
Karol Osiński
Karol Osiński | 
aktualizacja 

Nie żyje uczestnik "Kuchennych rewolucji". Lokal zakończył działalność

30

Nie żyje Sebastian Hebel, właściciel Gospody Kaszubski Polot i uczestnik "Kuchennych rewolucji". Mężczyzna zmarł 28 marca. Informację o jego śmierci przekazano na profilu restauracji na Facebooku. Lokal kończy działalność. Przedstawiciele TVN wspomnieli o zmarłym.

Nie żyje uczestnik "Kuchennych rewolucji". Lokal zakończył działalność
Nie żyje Sebastian Hebel, uczestnik "Kuchennych rewolucji" (Facebook)

Sebastian Hebel, znany z programu "Kuchenne rewolucje", w którym brał udział dwukrotnie, był właścicielem Gospody Kaszubski Polot w Czarnej Dąbrówce. Restauracja zyskała popularność po udziale w programie, gdzie Magda Gessler pomogła w jej przemianie. Niestety, 28 marca na profilu lokalu na Facebooku pojawiła się informacja o śmierci Hebla.

"Ze smutkiem i ogromnym żalem zawiadamiamy o śmierci właściciela Gospody Kaszubski Polot SEBASTIANA HEBEL. W związku z czym informujemy, że z dniem dzisiejszym Gospoda Kaszubski Polot przestaje funkcjonować" - napisano na Facebooku. Pod wpisem pojawiło się wiele komentarzy z wyrazami współczucia dla rodziny zmarłego.

Nie żyje Sebastian Hebel. Był uczestnikiem "Kuchennych rewolucji"

Sebastian Hebel zmagał się z otyłością i cukrzycą, co było poruszane w odcinku "Kuchennych rewolucji". Po wizycie Magdy Gessler, Hebel zadbał o swoje zdrowie, tracąc 10 kilogramów.

Dalsza część artykułu pod materiałem wideo

Zobacz także: Dowbor ujawnił, ile zarabiał na początku swojej kariery w mediach: "TO BYŁ SZOK". Nagle przed kamerą pojawiła się Koroniewska

Na Facebooku pojawiło się także wspomnienie o zmarłym od przedstawicieli programu "Kuchenne rewolucje".

Trwa ładowanie wpisu:facebook

O czym jest program "Kuchenne rewolucje"?

"Kuchenne rewolucje" to polski program telewizyjny typu reality show emitowany na antenie TVN od 2010 roku. Jego gospodynią jest Magda Gessler, znana restauratorka i celebrytka kulinarna. Format programu opiera się na pomocy restauracjom, które borykają się z problemami finansowymi, niską jakością usług lub brakiem klientów.

Każdy odcinek skupia się na jednej restauracji, której właściciele zgłaszają się po pomoc. Magda Gessler diagnozuje przyczyny kryzysu – analizuje menu, jakość dań, organizację pracy i podejście właścicieli oraz personelu. Następnie przeprowadza intensywne zmiany, wprowadzając nowe potrawy, zmieniając wystrój lokalu i poprawiając standardy obsługi. Kluczowym momentem programu jest finałowa kolacja, podczas której restauracja prezentuje odświeżone menu zaproszonym gościom.

Dziękujemy za Twoją ocenę!

Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Które z określeń najlepiej opisują artykuł:
Wybrane dla Ciebie
Nie żyje Jon Don Baker. Zagrał w trzech filmach o Bondzie
Poznała męża w "Rolnik szuka żony". Po latach w Afryce wraca do ojczyzny
Rozwiąż trudną krzyżówkę i pobudź swój umysł. Ile haseł odkryjesz?
Krzyżówka dla znawców kuchni. Jesteś wśród nich?
Trudna krzyżówka z genetyki. Tylko mistrz odkryje wszystkie hasła
Między życiem a nauką. Rozwiąż wymagającą krzyżówkę
Łozo w taksówce bez kierowcy. Nagranie ma pół miliona wyświetleń
To jeden z najpopularniejszych dodatków używanych w polskiej kuchni. Sprawdź, co wiesz o pietruszce
Co wiesz o rakach i skorupiakach? Sprawdź się w trudnej krzyżówce
Kto i jaką zapomogę może otrzymać? Sprawdź w krzyżówce, czy wiesz
Od blasku fleszy do namiotu. Upadek gwiazdy Playboya
Damięcki wyznał prawdę o swojej złości. Słowa dziecka uświadomiły mu prawdę
Przejdź na
Oferty dla Ciebie
Wystąpił problem z wyświetleniem strony Kliknij tutaj, aby wyświetlić